Misijonsko središče Slovenije

Kristanova ulica 1
1000 Ljubljana

Tel.: 01 300 59 50
info@etiopija-botrstvo.si

ETIOPIJA - BOTRSTVO


   Bil je čas, ko smo se v skupini pogovarjali o Afriki. Potem je prišel čas, ko smo tvegali ter odpotovali pod ekvator, da bi naredili kaj lepega za Boga in za ljudi.
   Danes smo srečni, ker smo v tednih, ki smo jih preživeli s prijaznimi Afričani, dali najboljše, najbolj plemenito, kar je v nas: podarili smo jim sami sebe. V zameno so nam darovali nasmeh, pesem, objem.
   In kaj je tisto, kar me je še posebej zaznamovalo? Otrok, ki sem ga pestoval; deklica, ki sem ji iz papirja naredil letalo; dekle, ki mi je podarilo prešeren nasmeh; maša, ki sem jo daroval pod milim nebom; predvsem pa otroške oči ...
Jože Andolšek

Obiščite nas tudi na
Facebook simbol


 


   Če bi želeli predstavitev projekta botrstvo, življenja v Etiopiji ali prostovoljstva na osnovni ali srednji šoli, v mladinski skupini ali kakšni drugi skupnosti, pišite na info@etiopija-botrstvo.si.

Jože Andolšek >
 
Etiopija >
     

BOTRSTVO >
 
Kontakt in povezave>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke